Boordevol ideeën, die ik allemaal wil uitvoeren. Wat kon ik anders doen dan mijn hart volgen en mijn eigen stempel drukken op de huidige sieradencollecties.

Ooit begon ik als bewerker van klei te ontdekken wat voor sieraden er gemaakt kunnen worden van porselein. Toch bleef ik daarbij een materiaal missen en begon ik hier zilver aan toe te voegen. En toen ging het snel.. De warme gloed van het materiaal vond ik zo prachtig dat de overstap naar zilver bewerken snel was gemaakt. In principe kun je met zilver en goud alle kanten op, maar ik wilde graag een opleiding die mij op professioneel niveau zou leren goudsmeden.

Ik ging naar de Vakschool Schoonhoven om daar het certificaat Basis Goudsmid, Zetten en Graveren te halen.
Na drie jaar opleiding en inmiddels enkele jaren smeed-ervaring, heb ik mijn eigen atelier geopend in het centrum van Apeldoorn.

Ik werk in opdracht en help u daarbij uw emoties te gieten in een sieraad wat dagelijks draagbaar is. Mijn eigen stijl is gericht op het zichtbaar maken van de persoonlijkheid van de drager of het vestigen van de aandacht op een mooi lichaamsdeel. Deze sieraden worden op maat gemaakt en ontworpen zodat ze bij u passen.

Naast de opdrachten, werk ik ideeën en ontwerpen uit die in mijn hoofd zitten en experimenteer ik met nieuwe technieken als emailleren. Ook voer ik kleine reparaties uit en verander ik oude sieraden in iets nieuws.

Eigenlijk is het smeden van metaal, het oplossen van problemen. Elk sieraad is een uitdaging. Het metaal moet gebogen, gerepareerd, omgesmolten of ontworpen worden zodat het (opnieuw) jarenlang gedragen kan worden.

Een aantal dagen per week ben ik in mijn atelier aanwezig en u kunt mij daar bezoeken op afspraak. In de weekenden is er ruimte voor het volgen van workshops.